Öppet Hus | Mc Fest | Invigning

Starta säsongen med oss i Tibro

Öppet Hus | Mc Fest 6-7 April

Invigning

Äntligen är det klart! Under hösten/vintern har vi byggt om våran Yamaha avdelning till ett helt nytt koncept med plats för fler motorcyklar, atv, motocross/enduro och mopeder. På fredag den 6 april kl.09:30 har vi invigning med extra bra erbjudanden. Välkommen!

Play Video

Arbetsfordon

Är du intresserad av att provköra och känna på våra spännande modeller från Yamaha så har du hamnat precis rätt. Den 6-7 April så har du chansen att provköra 2st mycket populära modeller (450 Kodiak och 700 Kodiak). Välkommen till oss i Tibro!

Dags för moppe?

Börjar barnet/barnen närma sig 15år? Nu har du som förälder chansen att klämma, känna och även provköra 3st olika märken (Yamaha, Honda och Peugeot). Passa på att boka eller köpa en ny moped under helgen så bjuder vi på en hjälm (värde max 1500kr).

Motorcykel

Butiken är laddad med hojar, demohojarna är tankade och klara. Nu väntar vi bara på att du ska komma och provköra en av årets nyheter från bl.a Yamaha, Honda och Husqvarna. Provkör en hoj och va med och tävla om en ny hjälm (värde 5000kr)

15-50% REA

Under vårt Öppna Hus har vi bra priser på allt i butiken. 15-50% rabatt på reservdelar, tillbehör, kläder och hjälmar (gäller lagervaror). Ett flertal olika kampanjer på motorcyklar, ATV, moped och offroad motorcyklar. Välkommen den 6-7 april!

Play Video

ÖPPETTIDER

Fredag 6 April 09:30 - 18:00
Lördag 7 April 10:00 - 16:00

TÄVLING

Va med i vår gissningstävling och ha chans
till att vinna fina priser till ett värde av 5000kr.

MEET & GREET

Rikard Hansson (Enduro EM Förare)
Ken Bengtson (Motocross EM Förare)
Jonas Frögren (fd Hockeyproffs i NHL)
Tibro Mc Service Junior Enduro Team

scroll up